Abb'den Hayatını Kaybeden İtfaiye Eri Hakkında Açıklama: "Konuyla İlgili Teknik ve Kapsamlı Soruşturma Titizlikle Sürdürülmektedir.

Abb’den Hayatını Kaybeden İtfaiye Eri Hakkında Açıklama: "Konuyla İlgili Teknik ve Kapsamlı Soruşturma Titizlikle Sürdürülmektedir.

yazar:

kategori:

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), “Dün sabah Keçiören ilçesi Bölük Caddesi’nde bir apartmanın-2. katında çıkan yangına müdahale ederken şehit olan mesai arkadaşımız bugün İzmir’de defnedilmiştir. Ankara Büyükşehir Belediyesinin konuyla ilgili teknik ve kapsamlı soruşturması titizlikle sürdürülmektedir. Bazı basın kurumlarında yer alan oksijen tüplerinin bittiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır” açıklamasını yaptı.ABB, dün Keçiören’de bir apartmanda çıkan yangına müdahale ederken hayatını kaybeden itfaiye eri hakkında açıklama yaptı. ABB’nin bugün X (Twitter) hesabından yaptığı açıklama şöyle: “Dün sabah Keçiören ilçesi Bölük Caddesi’nde bir apartmanın-2. katında çıkan yangına müdahale ederken şehit olan mesai arkadaşımız bugün İzmir’de defnedilmiştir. Ankara Büyükşehir Belediyesinin konuyla ilgili teknik ve kapsamlı soruşturması titizlikle sürdürülmektedir. Bazı basın kurumlarında yer alan oksijen tüplerinin bittiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuz süreci yakından takip etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Kaynak: ANKA / Güncel Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye İzmir Güncel Haberler


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir