Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Galatasaray maçı sonrası hakem yönetimine tepki: Emeğimizin gasp edilmesine sebep olanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz!

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Galatasaray maçı sonrası hakem yönetimine tepki: Emeğimizin gasp edilmesine sebep olanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz!

yazar:

kategori:

Süper Lig’in 10. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında ağırladığı Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Çaykur Rizespor cephesinde, hakem kararlarına tepki verdi. Karadeniz ekibi, kulübün genel sekreter ve basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır adına resmi bir açıklama paylaştı. › A Spor ekranlarında açıklamalarda bulunan Hasan Yavuz Bakır; maç içerisinde verilen kararlara yönelik tepkisini şu ifadelerle göstermişti: Yediğimiz golden önce çok net bir şekilde faul olduğu gözüküyor. Onun dışında maç içerisinde birçok pozisyonda benzer şeyler görebiliyoruz. Son yıllarda Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasındaki maçlara baktığınızda hep hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Sonrasında Çaykur Rizespor, resmi Twitter hesabı üzerinden Hasan Yavuz Bakır imzalı bir açıklama paylaştı. Karadeniz ekibinin genel sekreter ve basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamasında, “Gencecik çocukların emeklerine yazık. Eşine çok rastlanmayan gelecek vaat eden genç oyuncular projesiyle sezona başlayan Çaykur Rizespor camiasına yazık. Gelecek vaat eden genç bir kadro kurduk, bir mücadele içerisindeyiz, hayallerimiz var, hayallerimizi yıkmayın! Anadolu kulüpleri sadece saygı bekliyor, adaletli davranılmasını bekliyor, alın terinin karşılığı çarpık düzene kurban gitmesin istiyor. Esas sorun kaybedilen puanlar değil bizzat yok olan güvendir. Çaykur Rizespor olarak sahada mücadele etmeye, Süper Lig’e renk katmaya devam edeceğiz. Futbolun tüm paydaşlarını özlenen adaletli yönetimin oluşması için görev almaya davet ediyor, bu akşamki maçta emeğimizin gasp edilmesine sebep olanların vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” ifadeleri kullanıldı. ›  


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir