CANLI ANLATIM |                    Milli maç saat kaçta? Avusturya-Türkiye EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16)

CANLI ANLATIM | Milli maç saat kaçta? Avusturya-Türkiye EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16)

yazar:

kategori:

Avusturya-Türkiye EURO 2024 maçı saat kaçta, hangi kanalda? 03:07 02 Temmuz 2024 Düdük Artur Soares Dias'ta Avusturya ile Türkiye arasındaki karşılaşmada, Portekiz’den hakem Artur Soares Dias düdük çalacak. Dias’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Ukrayna Futbol Federasyonundan Mykola Balakin olacak. Karşılaşmada Portekizli Tiago Martins ise VAR görevini üstlenecek. PAYLAŞ 03:06 02 Temmuz 2024 Tek hedef çeyrek final! F Grubu’nda Gürcistan ve Çekya’yı yıkan Ay Yıldızlılar, Avusturya’yı da geçip Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle 6 Temmuz’da Berlin’de çeyrek final mücadelesine çıkmayı hedefliyor. PAYLAŞ 03:06 02 Temmuz 2024 Milliler yine 'ev sahibi' gibi! Bu akşam Leipzig Stadı, Türkiye’deki herhangi bir stattan farklı olmayacak, on binlerce taraftar Ay-Yıldızlı formalarla tribünde coşacak. Millilerimiz yine ‘ev sahibi’ atmosferinde sahaya çıkacak. PAYLAŞ 03:04 02 Temmuz 2024 'Çılgın Türkler' Son 16'da sahada Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024’te F Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan A Milli Takımımız, Son 16’da sahaya çıkıyor. Rakip; Fransa, Hollanda ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu’nu lider tamamlayan Avusturya. PAYLAŞ


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir