CANLI ANLATIM |                    Süper Kupa: Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS-BJK Süper Kupa maçı şifresiz kanalda mı?

CANLI ANLATIM | Süper Kupa: Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS-BJK Süper Kupa maçı şifresiz kanalda mı?

yazar:

kategori:

Süper Kupa: Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili tüm detaylar! 21:52 02 Ağustos 2024 Süper Kupa: Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS-BJK Süper Kupa maçı şifresiz kanalda mı? 3 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı ATV’den şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Süper Kupa’nın canlı anlatımı haberimizde, tüm detayları anbean fanatik.com.tr’de olacak. PAYLAŞ 21:51 02 Ağustos 2024 Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. 1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenlenen organizasyon, Galatasaray ve Beşiktaş’ı 8 kez karşı karşıya getirdi. Altısı Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yapılan karşılaşmalarda Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İki takım arasındaki iki Süper Kupa mücadelesinde ise takımlar birer kez kupayı kaldırdı. PAYLAŞ


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir