CANLI |                     EURO 2024 Danimarka - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası)

CANLI | EURO 2024 Danimarka – İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası)

yazar:

kategori:

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu’nda mücadele eden Danimarka ve İngiltere, grup aşamasında ikinci maçlarına çıkıyor. Danimarka – İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? 17:17 20 Haziran 2024 MUHTEMEL 11’LER BELLİ OLDU Danimarka: Schmeichel, Andersen, Christensen, Vestergaard, Kristiansen, Norgaard, Eriksen, Hojbjerg, Maehle, Hojlund, Poulsenİngiltere: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Trippier, Alexander-Arnold, Rice, Saka, Bellingham, Foden, Kane PAYLAŞ 17:16 20 Haziran 2024 DANİMARKA – İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? C Grubu’nda mücadele eden Danimarka ve İngiltere, grup aşamasında ikinci maçlarına çıkıyor.Frankfurt Arena’da oynanacak Danimarka – İngiltere maçı 20 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak.Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Artur Soares Dias yönetecek. Dias’ın yardımcılıklarını Paulo Soares ile Pedro Ribeiro üstlenecek.Mücadele TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. PAYLAŞ


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir