CANLI |                    Fenerbahçe-Hajduk Split maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? FB maçı bugün mü, hangi kanalda?

CANLI | Fenerbahçe-Hajduk Split maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? FB maçı bugün mü, hangi kanalda?

yazar:

kategori:

Fenerbahçe-Hajduk Split maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? FB maçı bugün mü, hangi kanalda? 18:50 10 Temmuz 2024 Şampiyonlar Ligi'nde rakip Lugano Sarı Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Lugano ile karşılaşacak. Fenerbahçe ilk maçını deplasmanda 23 Temmuz’da oynarken rövanş karşılaşması ise 30 Temmuz’da oynanacak. Kanarya, Lugona maçına hazır ve moralli çıkmak için hazırlık maçlarını kayıpsız geçmek istiyor. PAYLAŞ 18:50 10 Temmuz 2024 Fenerbahçe-Hajduk Split maçıyla ilgili bilgilendirme Fenerbahçe, Hajduk Split ile oynanacak hazırlık maçı öncesi bir bilgilendirme yaptı ve karşılaşmanın biletlerinin sadece online olarak temin edebileceğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’nın Graz kentinde devam eden Futbol A Takımımız, Match PR ile birlikte organize edilen ikinci hazırlık maçında Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split ile 10 Temmuz Çarşamba günü Merkur Arena’da karşılaşacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlarımız müsabakanın biletlerini sadece online olarak temin edebilecek, maç günü stadyumdan bilet satışı yapılmayacaktır.” denildi. PAYLAŞ 18:48 10 Temmuz 2024 Admira ile berabere İkinci hazırlık karşılaşmasına ise Avusturya kampında çıkan Sarı Lacivertliler, Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile 1-1 berabere kalırken; golü penaltıdan Edin Dzeko kaydetti. Fenerbahçe, Avusturya kampını Cumartesi günü saat 19.30’da Fransız ekibi Strasbourg ile oynayacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak. PAYLAŞ 18:48 10 Temmuz 2024 Galibiyetle başladı Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri’nde Romanya’nın Petrolul Ploiesti takımı ile yapan Fenerbahçe, mücadeleyi Edin Dzeko ve Miha Zajc’ın golleri ile 2-1 kazandı. PAYLAŞ 18:47 10 Temmuz 2024 Fenerbahçe-Hajduk Split maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Bu akşam Merkur Arena’da oynanacak ve saat 20:00’de başlayacak Fenerbahçe-Hajduk Split hazırlık maçı S Sport’tan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe’nin hazırlık maçıyla ilgili detaylar fanatik.com.tr’de olacak. PAYLAŞ 18:47 10 Temmuz 2024 Fenerbahçe, sezon öncesi 3. hazırlık maçına Hajduk Split karşısında çıkacak. Edin Dzeko’yu transfer etmek isteyen, Gennaro Gattuso yönetiminde iddialı bir kadro kurmaya çalışan Hırvat ekibi, hazırlık etabındaki en ciddi sınavlardan biri olacak. Fenerbahçe, Topuk Yaylası’ndaki ilk hazırlık maçında Petrolul’u 2-1 yendi, Avusturya’daki ilk mücadelesinde ise Admira Wacker ile 1-1 berabere kaldı. Jose Mourinho yönetimindeki Kanarya, Avusturya kampını Strasbourg ile oynayacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak. PAYLAŞ


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir