Etiket: Baskil

  • Elazığ'da görüntülendi: Dev etçil çekirge

    Elazığ’da görüntülendi: Dev etçil çekirge

    yazar:

    kategori:

    Elazığ’ın Baskil ilçesi Çavuşlu köyünde arazide bulunan bir vatandaş, dev bir çekirge fark etti. İlk defa böyle bir çekirge gören vatandaş, internetten yaptığı araştırmada çekirgenin tarıma zararlı böcekleri yiyerek beslenen etçil bir tür olduğunu öğrendi.Çekirgenin zararlı olmadığını öğrenen vatandaş, hayvanı cep telefonu ile görüntüledikten sonra tekrar doğal ortamına bıraktı.

  • Elazığ'da çapa makinesine takılan 3 metrelik yılan öldü

    Elazığ’da çapa makinesine takılan 3 metrelik yılan öldü

    yazar:

    kategori:

    Olay, Baskil ilçesi Suyatağı Çevreköy mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köylüler tarlada çapa yaparken bir şeyin makineye takıldığını fark etti.Bunun üzerine çapa makinesini durduran köylüler alanı kontrol ettiklerinde, toprağın altından yaklaşık 3 metre uzunluğunda bir yılanın olduğunu ve makineye takıldığı için öldüğünü fark etti.O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

  • Baskil-Malatya arasında sefer yapan feribotta korku dolu anlar

    Baskil-Malatya arasında sefer yapan feribotta korku dolu anlar

    yazar:

    kategori:

    Olay, Baskil-Malatya arası sefer yapan feribotta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısını yaptığı kuvvetli yağış ve fırtına sabah saatlerinde etkili oldu.Elazığ’ın Baskil ilçesi ile Malatya arasında sefer yapan feribot, şiddetli fırtınadan dolayı iskeleye yanaşamadı.Fırtına nedeniyle Karakaya Baraj Gölü ortasındaki bekleyen feribotta vatandaşlar fırtına nedeniyle korku dolu anlar yaşadı.Feribotun baraj gölü…