Etiket: Erol Evgin

  • Erol Evgin: Hayır, Ajda'ya domates atmadılar - Magazin haberleri

    Erol Evgin: Hayır, Ajda'ya domates atmadılar – Magazin haberleri

    yazar:

    kategori:

    Erol Evgin, ‘Müjdat Gezen ile Bizim Ev’e konuk oldu. Evgin, Ajda Pekkan ile ilgili şehir efsanelerinden birine yıllar sonra açıklık getirdi. Müjdat Gezen, öğrencilerine; “Erol’un jenerasyonundan olup da aynı popülariteyi gösteren başka sanatçı var mı?” diye sordu. Bu sorusuna cevap alamayınca Erol Evgin; “Benim yaşta, ben ve Ajda kaldık” dedi. Bunun üzerine Gezen; “Ajda, senden…

  • Erol Evgin'den Ekrem İmamoğlu'na ziyaret - Magazin haberleri

    Erol Evgin'den Ekrem İmamoğlu'na ziyaret – Magazin haberleri

    yazar:

    kategori:

    Erol Evgin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Emirgan Beyaz Köşk’te bir araya geldi. Erol Evgin, buluşmadan fotoğraf paylaşarak; “Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu Emirgan Beyaz Köşk’te, makamında ziyaret ettim. Seçimlerdeki başarısını kutladım. İstanbul’umuzun kültür ve sanat hayatına verdiği önem ve destek için teşekkür ettim. Güzel bir sohbet oldu” açıklamasını yaptı.

  • Erol Evgin'in izci oymağı olduğu günlerden bir an - Magazin haberleri

    Erol Evgin'in izci oymağı olduğu günlerden bir an – Magazin haberleri

    yazar:

    kategori:

    Erol Evgin’in gençlik yıllarından bir paylaşımı kendisini de hayranlarını da 58 yıl öncesine götürdü. Evgin, izci oymağı olduğu günlerden paylaştığı bir fotoğrafa “Öğrencilik yıllarımda İstanbul Erkek Lisesi’nde Sakarya İzci Oymağı’nda bayrağımızı gururla taşırdım” yorumunu yaptı. Bu fotoğraf çekildiğinde Erol Evgin, 18 yaşındaydı.