Etiket: hortum

  • Sakarya Karasu'da 4 kez hortum çıktı

    Sakarya Karasu’da 4 kez hortum çıktı

    yazar:

    kategori:

    Karasu sahilinde sabah saatlerinden öğlene kadar denizde 4 kez hortum oluştu.Hortum kamerayla görüntülenirken, herhangi bir tehlike oluşturmadan kayboldu. 

  • Diyarbakır'da oluşan hortum cep telefonu kamerasına yansıdı

    Diyarbakır’da oluşan hortum cep telefonu kamerasına yansıdı

    yazar:

    kategori:

    Bağlar ilçesi kırsal Oğlaklı Mahallesi’nde yapımı süren deprem konutlarında, dün öğlen saatlerinde boş arazide hortum oluştu. O sırada konutlarda bulunan bir vatandaş, oluşan hortumu cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Çıkan hortumun herhangi bir zarara yol açmadan sona erdiği öğrenildi.

  • Şile'de hortum oluştu! O anlar kamerada

    Şile’de hortum oluştu! O anlar kamerada

    yazar:

    kategori:

    Şile’de geçtiğimiz gün havanın bir anda kararmasıyla birlikte deniz üzerinde hortum oluştu. Fener mevkii denilen yerde meydana gelen hortumun karaya bir etkisi olmazken, bir vatandaş ise evinin balkonundan oluşan hortumu cep telefonu kamerasına kaydetti.

  • Arnavutköy'de hortum kamerada

    Arnavutköy’de hortum kamerada

    yazar:

    kategori:

    Arnavutköy Karaburun’da, saat 12.00 sıralarında denizde hortum oluştu. Çıkan hortum, sahildeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Denizde çıkan hortum, Karaburun ve Yeniköy sahillerimdem görüldü.

  • Uzman isimden Batı Karadeniz uyarısı: Alışık olmadığımız hortumlar yaşandı

    Uzman isimden Batı Karadeniz uyarısı: Alışık olmadığımız hortumlar yaşandı

    yazar:

    kategori:

    Yüz ölçümlerine göre yüzde 65’inden fazlası ormanlarla kaplı olan Bartın, Karabük ve Zonguldak’ta 2023 yılının kasım ayından 2024’ün haziran ayına kadarki 8 aylık dönemde, ormanlarda hortumlar oluştu. 133 bin 531 hektar ormanın bulunduğu Bartın, 201 bin 521 hektar orman alanına sahip Zonguldak ve 287 bin 761 hektar ormanın bulunduğu Karabük’te hortumlarda binlerce ağaç devrildi.…

  • Foça açıklarında hortum... O anlar böyle görüntülendi

    Foça açıklarında hortum… O anlar böyle görüntülendi

    yazar:

    kategori:

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 45 il için sarı kod vererek kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu. İzmir’de dün gece kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar etkili oldu.Kentte aralıklarla yağmur sürerken, Foça’nın Yenifoça Mahallesi açıklarında bu sabah hortum oluştuğu gözlendi.O anlar, otomobilinde yolculuk yapan kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Hortum, bir süre sonra karaya ulaşmadan…

  • Antalya'yı sağanak ve hortum vurdu: 6 kişi yaralandı, seralar yerle bir oldu

    Antalya’yı sağanak ve hortum vurdu: 6 kişi yaralandı, seralar yerle bir oldu

    yazar:

    kategori:

    Meteoroloji’nin sarı ve turuncu kod uyarısı yaptığı Antalya’da, dün saat 16.00’dan itibaren sağanak etkisini gösterdi. Şiddetli yağmur nedeniyle kavşak ve ara sokaklarda bulunan mazgalların tıkanmasıyla sokaklar ve altgeçitler suyla doldu. Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde çok sayıda araç su taşkını sebebiyle yolda kaldı. Suyla dolan alt geçitler trafiğe kapatıldı.SUYLA DOLAN ALTGEÇİTTE TAHLİYEKentte, sağanağın ardından Kepez…

  • Hatay'daki devasa hortum ağaçları yerinden söktü

    Hatay’daki devasa hortum ağaçları yerinden söktü

    yazar:

    kategori:

    Son günlerde Doğu Akdeniz’de kuvvetli fırtına ve yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Altınözü ilçesi, Sarıbük Mahallesi mevkiinde de hortum etkili oldu. Aniden ortaya çıkan hortum, mahalle sakinleri arasında paniğe sebep oldu. Tarım arazilerinin olduğu bölgede etkili olan hortum, bir zeytin bahçesinde yaklaşık 40 ağacı yerinden söktü. Hortumun tarım arazilerinde etkisini hissettirdiği anlar vatandaşların cep…

  • Mersin'de denizde çıkan hortum korkuttu

    Mersin’de denizde çıkan hortum korkuttu

    yazar:

    kategori:

    Meteoroloji’nin uyardığı Mersin, yağışlı havanın etkisine girdi. Kent genelinde yer yer kuvvetli sağanak etkili olurken, Silifke ilçesinde ise dolu yağışı görüldü. Tisan Adası açıklarında da hortum oluştu. Hortumun meydana geldiği anlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

  • Çanakkale Ayvacık'ta hortum kamerada

    Çanakkale Ayvacık’ta hortum kamerada

    yazar:

    kategori:

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından, kentte zaman zaman saatte 90 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşandı. Ayvacık ilçesi Babakale açıklarında ise denizde hortum oluştu. Babakale Limanı’ndaki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan hortum, bir süre sonra kayboldu.

  • Ege'de hortum paniği! Balıkçılar görüntüledi

    Ege’de hortum paniği! Balıkçılar görüntüledi

    yazar:

    kategori:

    Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Altınova Mahallesi açıklarında akşam saatlerinde şiddetli yağış sırasında hortum oluştu. Paniğe neden olan hortum, balıkçılar tarafından görüntülendi. Bir süre etkisini gösteren hortum, kıyıya varmadan gözden kayboldu.

  • Zonguldak'ta denizde aynı anda 2 hortum oluştu

    Zonguldak’ta denizde aynı anda 2 hortum oluştu

    yazar:

    kategori:

    Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gün boyu yağmur aralıklarla etkili oldu. Yağışla birlikte denizde hortum meydana geldi. Kıyıya yakın bir noktada oluşan iki ayrı hortum, bölge halkını tedirgin etti.İlçede yaşayanlar , denizde oluşan hortumları cep telefonlarıyla görüntüledi. (DHA)