Etiket: Kara Kuvvetleri Komutanlığı

  • Kara Kuvvetlerine ait uçak kalp grefti nakli için havalandı

    Kara Kuvvetlerine ait uçak kalp grefti nakli için havalandı

    yazar:

    kategori:

    Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kara Kuvvetlerimize ait B-200 tipi uçakla acil organ nakli bekleyen bir vatandaşımız için Giresun’dan Ankara’ya kalp grefti başarıyla ulaştırıldı. Vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. 

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümüne ilişkin mesaj

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kara Kuvvetleri’nin kuruluş yıldönümüne ilişkin mesaj

    yazar:

    kategori:

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:Türk Kara Kuvvetlerimizin 2233’üncü kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyorum. Mazisi şanla, şerefle, nice büyük zaferle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Kara Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarını selamlıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Türk Kara Kuvvetlerimizin 2233’üncü kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla…

  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 25 bin uzman erbaş alacak

    Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 25 bin uzman erbaş alacak

    yazar:

    kategori:

    Kara Kuvvetleri Komutanlığı, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “2024 Yılı (2024/2 Dönem) 25 Bin Uzman Erbaş Temini Başvuru Kılavuzu yayımlandı.Detaylı bilgiye https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden ulaşılabilir. Uzman onbaşı adayları için ilköğretim/ortaokul mezunu olmak, uzman çavuş adayları için en az lise ve dengi okul mezunu olmak koşulu bulunmaktadır” ifadelerine yer verdi. 

  • MSB açıkladı: İşte yeni Kara Kuvvetleri Komutanlığı forsu

    MSB açıkladı: İşte yeni Kara Kuvvetleri Komutanlığı forsu

    yazar:

    kategori:

    Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Mazisi şan ve şerefle dolu Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kadim geçmişini yansıtan yeni fors tasarımı yapılmasına ihtiyaç duyularak yeni fors tasarlanmış, onaylanmış ve kullanılmaya başlanmıştır. Kara Kuvvetleri Komutanlığı brövesi ve sembolünde herhangi bir değişiklik yoktur” denildi.