Etiket: kaymakamlık

  • Son dakika: Pendik Kaymakamlığı lojmanlarına silahlı saldırı

    Son dakika: Pendik Kaymakamlığı lojmanlarına silahlı saldırı

    yazar:

    kategori:

    Pendik Kaymakamlığı’nın Batı Mahallesi’nde bulunan lojmanının bulunduğu sokağa gelen motosikletli iki kişi, lojmanın önünde bulunan polis noktasına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdi. Polis ekiplerinin de karşılık vermesi üzerine saldırganlar olay yerinden kaçtı. Saldırıda ölen yada yaralanan olmazken saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

  • İlçe halkı, yeni yapılacak kaymakamlık binasının yerine tepki gösterdi

    İlçe halkı, yeni yapılacak kaymakamlık binasının yerine tepki gösterdi

    yazar:

    kategori:

    Deprem bölgesi olan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yeni yapılacak olan Kaymakamlık Binası’nın ilçe dışına yapılacak olmasının ardından bugün toplanan vatandaşlar, projenin bir daha gözden geçirilmesini istediler.Eski Kaymakamlık binası önünde ‘Doğanşehir’imize sahip çıkalım’ sloganı ile toplanan vatandaşlar adına konuşan Doğanşehir’in eski belediye başkanlarından Hanifi Bayram, “6 Şubat depremi sonrası büyük yıkım gören Doğanşehir’de kamu kurum ve…

  • Bakan Yerlikaya açıkladı: Kaymakamlık sınav tarihi belli oldu

    Bakan Yerlikaya açıkladı: Kaymakamlık sınav tarihi belli oldu

    yazar:

    kategori:

    Bakan Yerlikaya’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:Kaymakam olup İçişleri Bakanlığı ailemize katılmak isteyen, geleceğin Mülki İdare Amiri olarak vatanımıza hizmet etmeyi arzulayan kıymetli arkadaşlarım…Beklediğiniz haberi paylaşıyorum;Kaymakamlık sınavımızı 3 Aralık 2023 tarihinde yapıyoruz ve 77 Kaymakam adayı alıyoruz. Başvuru şartlarını önümüzdeki günlerde duyuracağız. Siz şimdiden çalışmaya başlayın.