Etiket: taziye

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Prof. Dr. Gürdoğan için başsağlığı mesajı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Prof. Dr. Gürdoğan için başsağlığı mesajı

    yazar:

    kategori:

    Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “AK Parti’mizin kurucularından, değerli akademisyen ve yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan hocamızın vefatından derin üzüntü duydum. Kıymetli yol ve dava arkadaşımız Ersin Nazif Gürdoğan’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, yakınlarına, talebelerine, eğitim camiamıza ve AK Parti’mize başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavuz Selim Tuncer için taziye mesajı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yavuz Selim Tuncer için taziye mesajı

    yazar:

    kategori:

    Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanı ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı, yol ve dava arkadaşımız Yavuz Selim Tuncer’in vefatından büyük üzüntü duydum. Yavuz Selim kardeşime Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına, Ümraniyeli hemşehrilerime, AK Parti’mize başsağlığı diliyorum” dedi.  AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanı ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı, yol…

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polis memuru Kuzkun'un ailesine başsağlığı mesajı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit polis memuru Kuzkun’un ailesine başsağlığı mesajı

    yazar:

    kategori:

    Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Gaziantep’te eğitim sırasında gaz tüfeği kapsülü yüzüne çarpan ve şehit olan polis memuru Halil İbrahim Kuzkun’un ailesine mesaj göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kenan Işık'ın ailesine başsağlığı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kenan Işık’ın ailesine başsağlığı

    yazar:

    kategori:

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında “Çok değerli tiyatro ve seslendirme sanatçısı, sunucu, gazeteci Kenan Işık Beyefendi’nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhum Kenan Işık’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine, tüm sanat ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.Çok değerli tiyatro ve seslendirme sanatçısı, sunucu, gazeteci Kenan Işık Beyefendi’nin vefatından derin…

  • Devlet Bahçeli'den Kenan Işık'ın ailesine başsağlığı

    Devlet Bahçeli’den Kenan Işık’ın ailesine başsağlığı

    yazar:

    kategori:

    Bahçeli, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Türk tiyatrosunun ve aynı zamanda televizyon ekranlarının duayen ismi Sayın Kenan Işık’ın uzun bir tedavi sürecinin hitamında ebediyete irtihalinden büyük bir üzüntü duydum. Merhum Işık’a Cenabıallah’tan rahmetler niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine, Türk tiyatro camiasına sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı. 

  • Dışişlerinden Etiyopya'ya taziye mesajı

    Dışişlerinden Etiyopya’ya taziye mesajı

    yazar:

    kategori:

    Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Etiyopya’da yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle meydana gelen toprak kaymasında 200’den fazla kişinin hayatını kaybettiği üzüntüyle öğrenilmiştir. Etiyopya halkına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

  • Dışişleri Bakanlığı’ndan Şili için taziye mesajı

    Dışişleri Bakanlığı’ndan Şili için taziye mesajı

    yazar:

    kategori:

    Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan taziye mesajında, “Şili’nin Valparaiso bölgesinde son birkaç gündür yaşanmakta olan orman yangınları sonucunda meydana gelen can kayıpları, yaralanmalar ve yıkımdan üzüntü duyuyoruz.Dost Şili halkına ve hükümetine taziyelerimizi sunuyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

  • Emine Erdoğan'dan şehitler için taziye mesajı

    Emine Erdoğan’dan şehitler için taziye mesajı

    yazar:

    kategori:

    İşte Emine Erdoğan’ın paylaştığı mesaj…Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen kahraman evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifa diliyorum.Kederli ailelerinin acısını yürekten paylaşıyorum.Milletimizin başı sağ olsun.Gözden KaçmasınMilli Savunma Bakanlığı şehitlerin kimliğini açıkladı… Yüreğimize ateş düştüHaberi görüntüle

  • Türkiye şehitlerine ağlıyor! Siyasilerden art arda taziye mesajları

    Türkiye şehitlerine ağlıyor! Siyasilerden art arda taziye mesajları

    yazar:

    kategori:

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 5 askerimizin şehit olduğunu, 8 askerimizin yaralandığını duyurdu. Acı haber sonrası siyasilerden başsağlığı mesajları peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize de Rabb’imden şifalar diliyorum.…

  • Siyasilerden Bakan Güler’e şehit askerler için taziye ziyareti

    Siyasilerden Bakan Güler’e şehit askerler için taziye ziyareti

    yazar:

    kategori:

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ile AK Parti Grup Başkanvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu ve Muhammed Emin Akbaşoğlu, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan 12 asker için Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e taziye ziyareti gerçekleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ertaş'ın ailesine taziye telefonu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ertaş’ın ailesine taziye telefonu

    yazar:

    kategori:

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aydın Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda arızalanan asansörün düşmesi sonucu vefat eden üniversite öğrencisi Zeren Ertaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Bak, Ertaş’ın ailesine başsağlığı dileklerini iletirken, ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da acılı baba Akın Ertaş ile telefonda görüşerek taziyede bulundu.