Etiket: terörist

  • MSB duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi

    MSB duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi

    yazar:

    kategori:

    MSB’den yapılan açıklama şöyle: Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Kandil bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için proaktif ve kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam edeceğiz!

  • Pençe Kilit’te 6 terörist öldürüldü

    Pençe Kilit’te 6 terörist öldürüldü

    yazar:

    kategori:

    Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Terörist neredeyse hedefimiz orası. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz” denildi.

  • Bakan Yerlikaya duyurdu! Etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikleri belli oldu; 1'i kırmızı, 3'ü gri kategoride
  • MSB: 6 terörist etkisiz hale getirildi

    MSB: 6 terörist etkisiz hale getirildi

    yazar:

    kategori:

    MSB’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:”Mehmetçik, teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor!Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!”Mehmetçik, teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor!Kahraman Türk Silahlı…

  • MSB açıkladı: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

    MSB açıkladı: 2 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

    yazar:

    kategori:

    Bakanlıktan yapılan açıklamada “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit ettiği 2 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek” denildi.

  • PKK'da çözülme devam ediyor! 1 terörist daha teslim oldu

    PKK’da çözülme devam ediyor! 1 terörist daha teslim oldu

    yazar:

    kategori:

    Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Pençe serisi operasyonları ile iyice köşeye sıkışan terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor.Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 1 PKK’lı terörist, Habur’daki Hudut Karakolumuza teslim oldu.Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır!

  • Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi

    Son dakika… Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi

    yazar:

    kategori:

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:29 Şehit verdiğimiz 16 eylemin talimatını vererek bu eylemlere bizzat katılan ve kırmızı kategoride aranan sözde “Serhat Eyalet Komutanı ve YJA-STAR sorumlusu terörist etkisiz hale getirildi.Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Kararlıyız! Kutsal vatan toprağımızdan bu hainleri kazıyıp atacağız. Teröristlerin nefeslerini bir bir keseceğiz.Ağrı ili Doğubayazıt…

  • MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

    MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

    yazar:

    kategori:

    Mehmetçik, kahramanca ve fedakârca mücadeleye devam ediyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.

  • Son dakika... Bakan Yerlikaya: GÜRZ-6 operasyonunda 1'i ölü, 2’si sağ olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi

    Son dakika… Bakan Yerlikaya: GÜRZ-6 operasyonunda 1’i ölü, 2’si sağ olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi

    yazar:

    kategori:

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle: Bugün Ankara Jandarma Harekat Merkezinden Jandarma Genel Komutanımız, Generallerimiz, Subay ve Astsubaylarımızla birlikte “GÜRZ-6” operasyonunu an be an  takip ettik ve yönettik. Operasyon sonucunda 1’i ölü, 2’si sağ olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi.Ölü ele geçirilen terörist Devletimize meydan okumaya, kahraman Jandarmamıza mukavemet etmeye devam ediyordu.…

  • MSB duyurdu: Suriye'nin kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi

    MSB duyurdu: Suriye’nin kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi

    yazar:

    kategori:

    Bakanlıktan yapılan açıklamada “Güneyimizde oluşturulmak istenen terör koridoruna izin vermedik, vermeyeceğiz! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit ettiği 12 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için proaktif ve kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam edeceğiz” denildi.

  • MSB: Irak'ın kuzeyinden kaçan 1 PKK'lı terörist teslim oldu

    MSB: Irak’ın kuzeyinden kaçan 1 PKK’lı terörist teslim oldu

    yazar:

    kategori:

    MSB’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:”Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları artan şiddet ve tempoda devam ederken örgütteki çözülmeler de hızlanıyor.Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 1 PKK’lı terörist, Habur’daki Hudut Karakolumuza teslim oldu.Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır!”

  • Saldırı planını MİT engelledi! PKK'lı terörist Irak'ta etkisiz hale getirildi

    Saldırı planını MİT engelledi! PKK’lı terörist Irak’ta etkisiz hale getirildi

    yazar:

    kategori:

    MİT, Irak’ta PKK/KCK’ya bir darbe daha indirdi. Irak/ Hakurk’ta TSK üssünde eylem gerçekleştirmeyi planlayan PKK/KCK mensubu Eziz Gabar kod Serdar SÖNMEZ, MİT’in nokta operasyonu ile etkisiz hale getirildi.TSK’YA SALDIRI PLANINI MİT ENGELLEDİTerör suçlarından hakkında arama/yakalama kararı bulunan terörist Serdar SÖNMEZ, PKK/KCK sözde üst düzey yöneticilerden TSK’ya yönelik eylem talimatı aldı.MİT’in saha ajanlarından edindiği istihbarata…