Etiket: Yunanistan

  • Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi yakalandı

    Yunanistan’a kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi yakalandı

    yazar:

    kategori:

    Güvenlik güçlerinin Meriç ilçesindeki 1’inci derece askeri yasak bölgede düzenlediği operasyonda yasa dışı yollardan Yunanistan’a gitmeye hazırlanan FETÖ/PDY şüphelileri M.G. ve S.T. yakalanarak, gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından jandarma ekiplerine teslim edildi.

  • MSB duyurdu: Yunanistan sınırında 7 kişi yakalandı

    MSB duyurdu: Yunanistan sınırında 7 kişi yakalandı

    yazar:

    kategori:

    Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2’sinin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.” ifadeleri yer aldı.

  • Yunanistan sınırında 12 kişi yakalandı

    Yunanistan sınırında 12 kişi yakalandı

    yazar:

    kategori:

    MSB’den gelen açıklama şöyle:Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 12 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı.Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

  • MSB: 8'i FETÖ üyesi 9 kişi Yunanistan'a geçemeden yakalandı

    MSB: 8’i FETÖ üyesi 9 kişi Yunanistan’a geçemeden yakalandı

    yazar:

    kategori:

    Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 8’inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi” denildi.  

  • Yunanistan'a kaçmak isterken yakalanan 5’i terör şüphelisi 8 kişi, tutuklandı

    Yunanistan’a kaçmak isterken yakalanan 5’i terör şüphelisi 8 kişi, tutuklandı

    yazar:

    kategori:

    İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri, Sarıcaali köyü ve Yenikarpuzlu beldesinde yaptıkları denetimlerde 8 kişiyi yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3’ünün FETÖ/PDY, 2’sinin PKK/KCK şüphelisi, 3’ünün ise ‘Bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle dolandırıcılık’, ‘Kasten yaralama’, ‘Ruhsatsız ateşli silah bulundurma’ ve ‘Hırsızlık’ gibi çok sayıda suçtan kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Jandarmadaki…

  • Komşuda yangın kontrol altında

    Komşuda yangın kontrol altında

    yazar:

    kategori:

    Yangınlar Atina’nın kuzeydoğusundaki Doğu Attika bölgesinde pazar günü öğle saatlerinde başlamış, yüzlerce itfaiyeci mücadele etmişti. Alevler 30 kilometrelik alana yayılıp, 100 bin dönüm araziyi, 100’den fazla evi, onlarca işyeri ve aracı yaktıktan sonra tamamen söndürüldü. Yangınların nedeninin henüz belirlenmediği bölgeye Türkiye’den iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopter gitmişti. Öte yandan Yunanistan bu yıl,…

  • Kaş'tan yüzerek Meis Adası'na kaçış macerası adliyede bitti

    Kaş’tan yüzerek Meis Adası’na kaçış macerası adliyede bitti

    yazar:

    kategori:

    Kaş ilçesinde görev yapan Sahil Güvenlik ekipleri, kontrolleri sırasında yüzerek Yunanistan’ın Meis Adası’na geçmeye çalışan bir kişi olduğunu fark etti. Botla Başak Adası önlerinde yüzen kişinin yanına yaklaşan ekipler, kişiyi gözaltına alarak merkeze götürdü. Yakalanan kişinin, tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli çıkıp teslim olmayan M.H.K. olduğu belirlendi. M.H.K., Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

  • Bakanlık açıkladı... Türkiye'den Yunanistan'a yardım: 2 yangın söndürme uçağı gönderilecek

    Bakanlık açıkladı… Türkiye’den Yunanistan’a yardım: 2 yangın söndürme uçağı gönderilecek

    yazar:

    kategori:

    Sözcü Keçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Atina’yı etkisi altına alan yangınlarla mücadele eden komşumuz Yunanistan’a destek amacıyla iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopter gönderilmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

  • 5 FETÖ ve PKK şüphelisi Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı

    5 FETÖ ve PKK şüphelisi Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı

    yazar:

    kategori:

    İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İpsala ilçesine bağlı Kumdere köyünde U.Ö. yönetimindeki hafif ticari aracı durdurdu. Araçta Yunanistan’a kaçmak isteyen FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine üye olma suçundan aranma kaydı olan 5 şüpheli ile sürücü ve organizatör U.Ö. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Yunanistan'a geçmeye çalışan 19 kaçak göçmen yakalandı

    Yunanistan’a geçmeye çalışan 19 kaçak göçmen yakalandı

    yazar:

    kategori:

    İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları denetimlerde Havsa ilçesine bağlı Köseömer köyü ile İpsala ilçesine bağlı Kapucu mahallesi kırsalında yasa dışı yollarla Yunanistan’a çıkmak isteyen 19 kaçak göçmeni yakaladı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

  • Yunan adalarındaki işletmeciler: Türkler bizi kurtardı

    Yunan adalarındaki işletmeciler: Türkler bizi kurtardı

    yazar:

    kategori:

    Yunanistan’ı ziyaret eden Türk turist sayısında, bu yıl rekor kırılması bekleniyor. Ege adaları ve Dedeağaç’daki Yunan esnaf, bu durumdan son derece memnun. Türk turistler, ekonomik nedenlerle tatil için adalara gidemeyen Yunan turistlerin oluşturduğu boşluğu doldurdu. Yunan Kamu Düzeni Bakanlığı’ndan verilen rakamlara göre, bu yıl temmuz ayının ilk haftasına kadar ülkeye giriş yapan Türk turist…

  • Edirne'de yakalanan 2 FETÖ şüphelisi tutuklandı

    Edirne’de yakalanan 2 FETÖ şüphelisi tutuklandı

    yazar:

    kategori:

    Alınan bilgiye göre, iki gün önce güvenlik güçlerince Meriç ilçesi yakınlarında 1. derece askeri yasak bölgede düzenlenen operasyonda gözaltına alınan terör örgütü şüphelileri A.K. ve T.B’nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.Edirne Adliyesi’ne getirilen 2 FETÖ şüphelisi, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.