Etiket: Zekeriya Yapıcıoğlu

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yapıcıoğlu'nu kabul etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yapıcıoğlu’nu kabul etti

    yazar:

    kategori:

    Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

  • HÜDA-PAR’ın ‘özerklik’ çıkışı: Tunç: Tartışması bile olmaz

    HÜDA-PAR’ın ‘özerklik’ çıkışı: Tunç: Tartışması bile olmaz

    yazar:

    kategori:

    Meclis Genel Kurulu’nda bütçenin lehinde son sözü Yapıcıoğlu’nun almasını değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Siz bu bütçeyi savunmak için bir partinin genel başkanına konuşma verdiniz. Bu arkadaş, ‘Eyalet sistemi, özerklik, federasyon’ gibi tüm modeller üzerinde serbestçe tartışmalıyız’ dedi” diye konuştu. Bunun üzerine yeniden söz alan Yapıcıoğlu, “Parti programımızın 37’nci sayfasında diyoruz ki:…

  • Gelecek-HÜDAPAR diyaloğu

    Gelecek-HÜDAPAR diyaloğu

    yazar:

    kategori:

    Davutoğlu’nu Meclis’teki makamında ziyaret eden Yapıcıoğlu, daha sonra yaptığı açıklamada, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin değerlendirme yaptıklarını, bu konuda birlikte ne yapabileceklerini istişare etmek istediklerini söyledi. Davutoğlu da Filistin konusunun sadece Arapların ve Müslümanların değil, insanlığın meselesi olduğunu belirterek “Ümit ederiz ki en kısa zamanda bir ateşkes olur” dedi.