EuroLeague'de Fenerbahçe Beko üçüncülük maçına çıkıyor! Olympiakos-Fenerbahçe maçı canlı yayın hangi kanalda, saat kaçta?

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko üçüncülük maçına çıkıyor! Olympiakos-Fenerbahçe maçı canlı yayın hangi kanalda, saat kaçta?

yazar:

kategori:

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de ilk maçında Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos’a 73-57 mağlup olmuşu. Bugün üçüncülük maçına çıkacak olan sarı-lacivertlilerin rakibi ise Olympiakos. Fenerbahçe ile Olympiakos, normal sezonda 2 defa karşı karşıya geldi. , İstanbul’da rakibini 79-77 yenerken, Pire’deki mücadeleyi ev sahibi 84-81 kazanmayı başardı. Final-Four’a bugün final oynayacak olan Real Madrid ise Yunan ekibini Olympiakos’u 87-76 yenerek adını finale yazdırdı. KADRODA EKSİKTarık Biberovic, Olympiacos ile oynanacak üçüncülük maçının kadrosunda yer almadı. OLYMPIAKOS-FENERBAHÇE MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİFenerbahçe Beko’nun Olympiakos ile üçüncülük mücadelesi saat 18:00’de başlayacak. Uber Arena’da oynanacak mücadele TV+’ta S Sport kanalından takip edilebilecek.EuroLeague şampiyonu ise 26 Mayıs Pazar günü saat 21.00’de oynanacak maçın ardından belli olacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir