Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Petrolul hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Petrolul hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

yazar:

kategori:

Yeni sezona Topuk Yaylası Tesisleri’nde hazırlanan Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetimindeki ilk hazırlık maçına çıkacak. Sarı Lacivetlilerin rakibi Mehmet Topal’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Petrolul. Portekizli teknik adam Mourinho’nun genç isimler ve geçtiğimiz sezon ağırlıklı olarak yedek bekleyen isimlere forma şansı vermesi bekleniyor. Petrolul maçıyla Topuk Yaylası kampını tamamlayacak olan Kanarya, ardından İstanbul’a dönecek ve 2 Temmuz’da yurt dışı çalışmaları için Avusturya’ya gidecek. Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Petrolul hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?Bugün Topuk Yaylası Tesisleri’nde oynanacak Fenerbahçe-Petrolul hazırlık maçı saat 10:30’da başlayacak. Fenerbahçe YouTube kanalından canlı yayınlanacak karşılaşmanın canlı skor takibi ve tüm detayları fanatik.com.tr’de olacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir