Kızılcık Şerbeti CANLI İZLE! Show TV Kızılcık Şerbeti 34. bölüm canlı izle! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Show TV 13 Ekim anlı izle!

Kızılcık Şerbeti CANLI İZLE! Show TV Kızılcık Şerbeti 34. bölüm canlı izle! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Show TV 13 Ekim anlı izle!

yazar:

kategori:

Kızılcık Şerbeti, Gold Film imzalı, ilk bölümü 13 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç’ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Kızılcık Şerbeti canlı izle! 13 Ekim Show TV Kızılcık Şerbeti 34. bölüm canlı izle! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Show TV canlı izle!KIZILCIK ŞERBETİ CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR? Diziyi televizyondan izleyebileceğiniz gibi Show TV’nin resmi web sitesi üzerinden de izleyebilirsiniz.KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?Kızılcık Şerbeti 33. Bölüm 2. Fragmanı yayında. Fatih’in Cemre’yi eve getirdiği tanıtımda kızından ayrılmak zorunda kalan Doğa zor anlar yaşıyor. Doğa’ya destek olmak isteyen Kıvılcım’ın ne yapacağı merak konusu olurken, Ömer’in otelde başka bir kadının olduğu odaya girmesi kafalarda soru işareti oluşturuyor. Nursema ve Umut’un tartışması dikkat çekerken, Alev’in karşısına eski aşkı Rüzgar çıkıyor. Kızından ayrı kalmak istemeyen Doğa’nın Fatih’in evine geri dönmesi büyük bir şaşkınlık yaşatırken, Fatih’in Doğa’ya annesi ile görüşmeyeceğini söylemesi şoke ediyor.KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR?İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU Barış KılıçEvrim AlasyaSettar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel TaşçıoğluDoğukan GüngörMüjde Uzman


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir