Manchester United-Galatasaray maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar (Manchester United Galatasaray maçı şifresiz hangi kanalda canlı yayınlanıyor?)

Manchester United-Galatasaray maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar (Manchester United Galatasaray maçı şifresiz hangi kanalda canlı yayınlanıyor?)

yazar:

kategori:

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Kopenhag ile berabere kalan Galatasaray, sezona formsuz giren ve eksikleri olan Manchester United’dan deplasmanda puan koparmak istiyor. Galatasaray, sıkıntılı bir süreçten geçen rakibini mağlup ederek ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Şampiyonlar Ligi sınavında Manchester United deplasmanına çıkan Galatasaray son çalışmasını dün öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip akşama doğru da İngiltere’ye geçti ve Manchester’da kampa girdi. Mücadele EXXEN’den naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden ‘EXXEN Manchester United-Galatasaray canlı izle, EXXEN Manchester United-Galatasaray şifresiz, Manchester United-Galatasaray maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar’ araması yapıyor. › MANCHESTER UNİTED-GALATASARAY CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman? Manchester United-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?Bu akşam Old Trafford’da oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak Manchester United-Galatasaray maçı EXXEN’den canlı yayınlanacak. Slovak hakem Ivan Kruzliak’ın yöneteceği Manchester United-Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu maçının tüm detayları haberimizde ve fanatik.com.tr’de olacak.Manchester United-Galatasaray maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?Ayrıca Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak Manchester United-Galatasaray maçı Azerbaycan kanalı CBC Sport’tan şifresiz yayınlanacak. › Manchester United-Galatasaray muhtemel 11’ler:Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Lindelöf, Amrabat, Casemiro, Mount, Antony, Fernandes, Rashford, HojlundGalatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, IcardiManchester United-Galatasaray maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar:CBC SportIdman TVAl Jazeera Sport +4C+ Liga Campeones 8Sky Calcio 2Sky Sport 3Sky Sport Red ButtonTV3 DanimarkaViasat SportSky Sport Austria 1Proximus?PickxDAZNViaplay DenmarkC More Suomi Mediaset InfinityMovistar+TV4 PlayBlue SportGol silahı Mauro IcardiArjantinli süperstarı Mauro Icardi, attığı gollerle takımın en önemli hücum silahı konumunda. Icardi, Süper Lig’de 7 kez rakip fileleri havalandırırken, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 3 gol sevinci yaşadı. 30 yaşındaki futbolcunun 1 de asisti bulunuyor.Manchester United kötü başladıManchester United, Premier Lig’de geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 4 mağlubiyet alarak 9 puanla 10. sırada bulunuyor. Kırmızı Şeytanlar, bu mücadelelerde 7 gol sevinci yaşarken, kalesinde de 11 gol gördü. Erik ten Hag’ın öğrencileri bu performansıyla lige en kötü başlangıcını yaptı. Evindeki son iki maçta Brighton’a ve Crystal Palace’a yenilen Manchester ekibi, son olarak Crystal Palace’a Old Trafford’da 1-0 yenildi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir