Osimhen'in maaşı ne kadar? Galatasaray'dan 100 milyon Euro'luk dev transfer! Victor Osimhen kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Osimhen'in maaşı ne kadar? Galatasaray'dan 100 milyon Euro'luk dev transfer! Victor Osimhen kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

yazar:

kategori:

Galatasaray, Napoli’de kadro dışı bırakılan Victor Osimhen’i kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti. Transferin detayları, Osimhen’in maaşı ne kadar? Victor Osimhen kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? sorularının yanıtları ve görüşmelerin son durumu haberimizde. Serie A kadrosuna dahil edilmesi beklenmeyen Victor Osimhen için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sky Sport’un haberine göre; Napoli ve Galatasaray, Victor Osimhen ile görüşmelerde bulundu ve Al-Ahli’ye gitme ihtimali ortadan kalkan Osimhen’in geleceğinin Galatasaray’da olabileceği ifade edildi. Haberde, Galatasaray’ın Mauro Icardi’nin sakatlığı sonrasında Osimhen’i kiralamak istediği belirtildi.Eğer 100 milyon Euro piyasa değerine sahip Victor Osimhen’in transferi gerçekleşirse, bu transfer birçok rekoru beraberinde getirecek. Osimhen, Süper Lig tarihinin en değerli oyuncusu olacak ve bu transferle birlikte Galatasaray, Süper Lig’in en değerli kadrosuna sahip kulüp unvanını elde edecek. Galatasaray’ın kadro değeri 288 milyon Euro’ya çıkacak. Victor Osimhen’in mevcut sözleşmesi ise 2026 yılına kadar devam ediyor. Napoli’nin sosyal medya kanalında geçtiğimiz sezon Osimhen hakkında yapılan bir videonun ardından oyuncu, bu duruma tepki göstererek kulübüne dava açmıştı. 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir