Sergen Yalçın'dan olay Milli Takım ve Ahmet Nur Çebi çıkışı: "Beraberiz, devam ederiz" ile olmuyor! Teklif bekledim, Stefan Kuntz hoca değil!

Sergen Yalçın'dan olay Milli Takım ve Ahmet Nur Çebi çıkışı: "Beraberiz, devam ederiz" ile olmuyor! Teklif bekledim, Stefan Kuntz hoca değil!

yazar:

kategori:

Son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran ve Siyah Beyazlı ekiple Süper Lig ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Sergen Yalçın, devam eden süreçte efsane olduğu kulübü ile yollarını ayırdı. Son dönemde ismi A Milli Takım dahil birçok kulüp ile anılan Sergen Yalçın, sessizliğini bozdu ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. TV100’e konuşan başarılı futbol adamı, Ahmet Nur Çebi’den Stefan Kuntz’a, kariyer hedeflerinden Vincenzo Montella’ya kadar birçok konuda çarpıcı ifadeler kullandı. › ‘ŞİMDİ HERKES ANLIYOR NE KADAR ZOR OLDUĞUNU’Şampiyonlukların zor bir süreç olduğunu vurgulayan Yalçın, “Zor bir süreçten geçtik. Bir sınav yaşadık kendi adımıza. Başarıyla verdik ama. Zor bir yerden geldik. Anadolu’da zor takımlarda çalıştık. Önemli başarılar elde ettiğimizi düşünüyorum kendi hedefleri doğrultusunda. Son sınavımızı Beşiktaş’ta verdik. Şu anda herkes anlıyorduk şampiyonluğun ne demek olduğunu. Kolay değil şampiyonluk. Tarihin en uzun, zor sezonuydu, çok sıkıntı yaşadık ama hepimiz inanılmaz özveride bulunduk. Bizim için iyi bir sınav oldu diyebilirim” dedi.’HER ŞEY ÇABUK UNUTULUYOR’Tecrübeli isim, ‘Beşiktaş’a kırgınlığın var mı?’ sorusuna “Taraftar her zaman arkamızdaydı ama sonuçlar bir süre sonra sizi orada tutmuyor. Ülke futbolunda her şey çok çabuk unutuluyor.” şeklinde yanıt verdi. 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir